vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

4.550 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og blødt velourstof er denne seng den perfekte kombination af stil og luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873552 Kategori:

Oplev ægte luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i velour lysegrå. Denne seng er mere end bare en sovende oase – den er et kunstværk i dit soveværelse, der vil fange øjet og forbedre din søvnkvalitet.

Den bløde fløjlsbetræk på sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs følelse til dit soveværelse. Det tætte og jævne materiale skaber en indbydende atmosfære, der kun kan beskrives som ren elegance.

Vi ved, at en seng ikke kun er til søvn. Derfor har vi inkluderet en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en bog eller se dit yndlings-tv-show.

Men det er ikke alt. Det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen, vil virkelig sætte prikken over i’et. Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse ved at vælge dine yndlingsfarver og lysintensiteter. LED-lysbåndet vil forvandle dit soveværelse til en afslappende oase, der både beroliger sindet og øger din fornemmelse af velvære.

Selve madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en komfortabel overflade, men de absorberer også eventuelle stød og støj, der kan opstå, når du bevæger dig i sengen. Du vil opleve en følelse af vægtløshed, og du vil vågne op følelses veludhvilet og forfrisket hver eneste dag.

Vores hudvenlige topmadras er den sidste prik over i’et. Betrækket er slidstærkt og blødt at røre ved, og fyldet af skum sørger for optimal støtte og komfort. Dette er den ultimative seng, der giver dig både stil, funktionalitet og en drømmeagtig søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og den kræver en certificeret 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken. Vi anbefaler også at anvende et saksesymbol til at klippe LED-båndet for den ønskede længde.

Oplev ægte komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i velour lysegrå. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top