vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.132 kr.

Du fortjener en seng der ikke kun er komfortabel, men også stilfuld. Oplev luksusen ved vores LED-lysstyrede kontinentalseng i elegant mørkegrå fløjl.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873576 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng vil straks tiltrække din opmærksomhed med sit sofistikerede design og fantastiske funktioner.

Dækstrukt fremstillet af blød fløjl: Når du ligger dig til at sove, vil du straks mærke den luksuriøse fornemmelse af vores bløde fløjl. Det tætte og jævne stof skaber en behagelig overflade, der er en sand fornøjelse at røre ved.

Justerbar sengegavl for optimal komfort: Vores seng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Dette giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Festlige farverige LED-lys: Tilføj en stemningsfuld belysning i dit soveværelse med vores farverige LED-strimmel. Skab en magisk atmosfære med lys i forskellige farver, der skinner igennem både nat og dag.

Komfortabel madras med pocketfjedre: Vi har indarbejdet pocketfjedre i madrassen for at sikre en helt fantastisk søvnoplevelse. Disse individuelle fjedre er af højeste kvalitet og giver både holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Du vil nyde godt af en støjsvag og støddæmpende effekt, når du bevæger dig i løbet af natten.

Hudvenlig topmadras til ekstra komfort: For at sikre dig den bedste søvn har vi inkluderet en topmadras med et hudvenligt og slidstærkt betræk. Denne ekstra lag af skum giver yderligere blødhed og komfort for en drømmende nattesøvn.

Vær venligst opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe lysspolen ved saksesymbolet og USB-delen vil stadig fungere perfekt. Produktet leveres også med en brugervenlig manual til nem installation. Bemærk, at 5V USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Kort sagt, vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en blanding af funktionalitet, stil og komfort. Med denne seng vil du opleve en dyb og afslappende søvn i et elegant og indbydende miljø. Så giv dig selv en behagelig nattesøvn og føl forskellen med vidaXL.

Scroll to Top