vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.117 kr.

Drøm sødt i luksus. Denne kontinentalseng er udstyret med stilfulde LED-lys og en blød fløjlsoverflade. Oplev ultimativ komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873579 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en luksuriøs oase med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkeblå fløjl. Denne seng vil uden tvivl være det centrale punkt i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og stil.

Den bløde fløjl, der dækker sengen, er simpelthen fortryllende at røre ved. Dens tætte og jævne fibre gør overfladen ekstra blød og luksuriøs. Du vil elske at kravle ned i sengen og nyde dette behagelige materiale.

Sengegavlen på vores kontinentalseng kan justeres i højden efter dine behov og giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker både komfort og stil.

Men dét, der virkelig gør vores seng unik, er den farverige LED-strip, der skaber en fantastisk atmosfære i mørket. Du kan skabe et personligt og hyggeligt lys ved hjælp af disse farverige LED-lys. Det er som at have dine egne nordlys lige der i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng leveres også med en topmadras med et slidstærkt og hudvenligt betræk. Dette betyder, at du får en ekstra lag komfort og beskyttelse mod slid. Du kan også roligt stole på, at madrassen er af høj kvalitet takket være de individuelle pocketfjedre, der sikrer en fantastisk holdbarhed og tilpasning.

Bemærk, at vi også har tænkt på hygiejnen. Af denne grund kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Din sikkerhed og sundhed er vores prioritet.

Med denne kontinentalseng får du en komplet pakke, der indeholder alt det, du har brug for. Du får sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og selvfølgelig de to farverige LED-strips. Alt, hvad du skal gøre, er at følge den medfølgende brugermanual for nem montering.

På denne note: Sengen leveres med et USB-stik, men husk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Vi vil glæde os til at se, hvordan du udnytter sengens potentiale og skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse.

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkeblå fløjl, og gør din søvnoplevelse til en sand drøm.

Scroll to Top