vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

4.308 kr.

Oplev ultimativ luksus i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Med indbyggede LED-lys og komfort i fokus, er dette et must-have for enhver stilbevidst kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873581 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og elegance i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Du kan være sikker på en fantastisk nattesøvn og falde i søvn i stil.

Vores kontinentalseng i fløjl er den perfekte kombination af stil og komfort, der vil tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse. Den bløde fløjlsstof med tætte og jævne fibre giver en behagelig berøring og følelse af ren forkælelse.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv. Du kan skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse med de farverige LED-strips, der tilføjer et strejf af magi og skaber lys i mørket.

Du kommer til at elske den høje kvalitet af vores madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre. De absorberer støj og stød, der kan opstå, når du bevæger dig i løbet af natten, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

For at sikre din komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt og komfortabelt stofbetræk. Den beskytter madrassen og gør dit soveeventyr endnu mere behageligt.

Bemærk, at pakken leveres med en brugervenlig manual til nem installation. Vores produkt har et indbygget USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder på en bekvem måde, men vær opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Få fingrene i denne fantastiske kontinentalseng i fløjl og oplev en ny standard for komfort og stil i dit soveværelse. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top