vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.226 kr.

Oplev ultimativ komfort i en elegant kontinentalseng med LED-lys. Skab en stemningsfuld atmosfære i soveværelset. Skab dit drømmested.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873617 Kategori:

Oplev en helt ny dimension af komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en udhvilet søvn, men også forvandle dit soveværelse til et æstetisk tilflugtssted.

Med sin bløde fløjlsoverflade tilbyder denne seng en sensationel fornemmelse, når du lægger dig til rette. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og bløde tekstur, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker en behagelig overflade at hvile på.

Med sin praktiske sengegavl giver vores kontinentalseng mulighed for at justere højden, hvilket giver den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser tv.

Det mest unikke træk ved denne seng er dens farverige LED-lys, der omgiver sengerammen og skaber en behagelig atmosfære og hyggelig stemning. Uanset om du vil bruge det til at slappe af eller skabe en dramatisk effekt, vil LED-lyset med sikkerhed forvandle rummet til et visuelt mesterværk.

Vi har også tænkt på kvaliteten af din søvn, derfor er vores seng udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er individuelt indpakket for at sikre optimal støtte, holdbarhed og støjreduktion, så du kan nyde din søvn uforstyrret.

For at øge din komfort yderligere har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der tilbyder ekstra støtte og blødhed. Den slidstærke betræk sikrer, at din topmadras holder i lang tid uden at miste sin komfort.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en seng, det er et kunstværk. Den er designet til at skabe en luksuriøs og behagelig atmosfære i dit soveværelse og sikre dig en god nattesøvn. Komplet med en USB-tilslutning kan du tilføje et personligt præg med lysbåndets diametere.

Opgrader dit soverum til et niveau af sofistikeret stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top