vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

5.306 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys og den bløde fløjl får din søvn til at føles som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873618 Kategori:

Nyd en himmelsk søvn i vores lækre vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne forførende seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse. Med sin bløde fløjlsoverflade oser den af luksus og komfort. Du vil elske at røre ved stoffets tætte og jævne fibre.

Vores kontinentalseng kommer med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne feature giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og ønsker at læse eller se tv komfortabelt.

Lad lyset oplyse dine drømme med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens ramme. Denne unikke funktion skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse og gør din seng til et ægte kunstværk.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du får en rolig og uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og sørger for ekstra komfort og beskyttelse mod slid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Du vil modtage en brugermanual, der hjælper dig med nem montering. Produktet inkluderer et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde medfølger ikke.

Giv dit soveværelse en touch af elegance med vores elegante kontinentalseng. Køb den nu og få en drømmeseng, der både er stilfuld og behagelig at sove i.

Scroll to Top