vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrå

5.648 kr.

Oplev ultimativ luksus og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant fløjl og indbygget LED-lys bliver din søvnoplevelse magisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873646 Kategori:

Opgradér dit soveværelse og skab en følelse af luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjlens mørkegrå farve. Denne fantastiske seng vil helt sikkert være det imponerende fokuspunkt i dit soveværelse.

Blød fløjl omgiver sengen og giver en følelse af ultimativ komfort. Fløjlens tætte og jævne fibre gør det blødt at røre og giver en luksuriøs fornemmelse ved berøring. Bare forestil dig, hvor behageligt det vil være at læne sig op ad sengegavlen i denne sofistikerede seng, der kan justeres i højden efter dine behov, og tilbyder en førsteklasses rygstøtte.

Men hvem siger, at sengen kun skal være behagelig at sove i? Vores kontinentalseng har også et farverigt LED-lys, der gemmer sig under sengen. Dette lys kan skabe en magisk atmosfære og bringe liv til dit soveværelse.

Men det stopper ikke her. Vores madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Og for at gøre det hele mere behageligt har vi inkluderet en topmadras med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og komfortabelt.

Bemærk, at denne seng er let at samle, og den leveres med en brugermanual for at gøre processen endnu lettere. Du skal også være opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men med det certificerede USB-stik kan du stadig nyde LED-lyset uden bekymringer.

Opgrader dit soveværelse til en følelse af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og hygge, og gør dig klar til at dykke ned i en godnatdrøm, der er uden sidestykke. Bestil din seng i dag og vågn op til et nyt niveau af sovekomfort og skønhed.

Scroll to Top