vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

3.085 kr.

Få en uovertruffen nat med vores luksuriøse kontinentalseng. Det stilfulde LED-lys og den bløde fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873681 Kategori:

Oplev en revolutionerende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå fløjl. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt oase af ro og elegance.

Blød fløjl omfavner din krop og skaber en luksuriøs fornemmelse, der inviterer til en god nattesøvn. Den høje kvalitet af fløjlens tætte og jævne fibre gør den blød og behagelig at røre ved.

Vi har også sørget for maksimal komfort, da sengens gavl kan justeres i højden, hvilket giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Dette er ikke bare en seng, det er et sted, hvor alle dine behov kan blive opfyldt.

Fremhæv den moderne elegance i dit soveværelse med det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Skab en magisk atmosfære med lys i forskellige farver og giv dit soveværelse en unik personlighed.

Vi har ikke glemt betydningen af en god madras, derfor har vi udstyret denne seng med en madras med pocketfjedre. Denne type madras er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig og sikrer en optimal støtte til din krop.

For at sikre maksimal komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Med sit slidstærke stofbetræk og bløde fyld tilføjer den en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger for, at du modtager produktet intakt og i perfekt stand.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl leveres med alt hvad du behøver for at nyde en perfekt nattesøvn. Vi har inkluderet en brugermanual for at gøre monteringen nem og smidig.

Bemærk, at denne seng kræver en 5 V certificeret USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken. Men vi har sørget for en lang USB-ledning og et strømkabel, der giver dig friheden til at placere sengen, hvor du vil.

Forkæl dig selv med en seng, der ikke kun tilbyder komfort og støtte, men også tilføjer en luksuriøs og moderne stil til dit soveværelse. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl i dag og oplev det bedste inden for søvnkomfort.

Scroll to Top