vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.295 kr.

Få en fantastisk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng, der kombinerer stil og komfort. Det indbyggede LED-lys tilføjer en ekstra touch af elegance. Bestil nu for en himmelsk søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874474 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Forestil dig et soveværelse, der lyser op både indeni og udenpå med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den er ikke bare en seng, den er et kunstværk, der vil forvandle dit soverum til et luksuriøst og stilfuldt tilflugtssted.

Denne kontinentalseng er udført i blødt fløjl, som ikke kun er behageligt at røre ved, men også tilføjer en ekstra dimension af elegance til sengen. Fløjl er kendt for at være tæt vævet og blødt, hvilket giver en ekstra komfortabel overflade at ligge på.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Dette betyder, at du kan tilpasse den til din personlige komfort, især når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den giver også en fantastisk rygstøtte, så du kan slappe af i liggende position med maksimal komfort.

Forestil dig nu farverig LED-belysning omkring sengens ramme, der skaber en vidunderligt atmosfærisk stemning i dit soveværelse. Det er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en beroligende og afslappende stemning i rummet. Med dette farverige LED-lys kan du ændre atmosfæren i dit soveværelse med et tryk på en knap.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop, hvilket giver den rette støtte og komfort. De absorberer også eventuel støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

For at tilføje et ekstra lag af luksus og komfort er denne seng udstyret med en hudvenlig topmadras. Den har en blød og behagelig overflade, der sikrer en god nats søvn. Stoffet er slidstærkt og hudvenligt, hvilket giver dig både elegance og komfort på samme tid.

Bemærk, at sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og hurtig. USB-stikket er inkluderet, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet. Du har også mulighed for at tilpasse længden på LED-stripen, så den passer perfekt til din seng.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en seng, du får et kunstværk. Skab en luksuriøs og behagelig atmosfære i dit soveværelse og nyd en god nattesøvn. Oplev komforten, stilen og elegance på en og samme tid med vores fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top