vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.476 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse fløjlsoverflade og indbyggede LED-lys tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse. Skab en drømmende atmosfære med dette eksklusive valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874500 Kategori:

Tag på en rejse af luksus og stil med vores imponerende kontinentalseng med LED-lys i smuk mørkegrøn fløjl. Denne seng vil ikke blot være et sted at hvile dit trætte hoved, men den vil også være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Blødt som en drøm er vores fløjlsmateriale, der kendetegnes ved dets utroligt bløde og luksuriøse fornemmelse. Perfekt til en god nats søvn, vil det bløde stof omfavne dig og skabe en følelse af ren komfort.

Ikke kun komfortabel, men også praktisk. Vores kontinentalseng har en justerbar sengegavl, der tilpasser sig dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsserier, vil sengegavlen give en fantastisk støtte til din ryg.

Men vent, der er mere. Skab en farverig og magisk atmosfære i dit soveværelse med den medfølgende LED-strip. Denne fantastiske funktion er perfekt til at skabe et behageligt og beroligende lys i mørket.

Vores madras med pocketfjedre er noget ud over det sædvanlige. Hver fjeder er individuelt indbygget og af højeste kvalitet, hvilket sikrer en utrolig lang levetid og en fantastisk tilpasningsevne. Du vil elske den lydløse bevægelse og den støddæmpende effekt, der absorberer støj, når du bevæger dig rundt i sengen.

Topmadrasen er ikke kun hudvenlig, men også utrolig behagelig. Med dens slidstærke betræk vil denne madrasbeskytter tilføje ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Husk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres også med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det let at samle den. Bemærk, at selvom sengen har et USB-stik, er den certificerede 5V USB-strømkilde ikke inkluderet.

Tag springet ind i luksusens verden med vores kontinentalseng med LED-lys i mørkegrøn fløjl. Du vil ikke kun elske den komfort, den tilbyder, men du vil også blive inspireret af dens smukke design. Så lad os gøre dine drømme til virkelighed og lad vores kontinentalseng tage dig på en rejse af komfort og stil.

Scroll to Top