vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl lysegrå

3.863 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Skab en atmosfære af elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874503 Kategori:

Forestil dig at vågne op i morgen tidligt og træde ud af sengen – bogstaveligt talt – på en kontinentalseng, der er så luksuriøs, at du føler, du er i en drøm. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du gøre denne drøm til virkelighed. Denne seng vil ikke bare være det centrale fokuspunkt i dit soveværelse, den vil også give dig en uovertruffen komfort og stil.

Blød fløjl, et stof kendt for sin tætte og jævne tekstur, gør denne seng til et sandt blødt paradis for dine sanser. Ved at røre ved denne seng vil du straks mærke en følelse af luksus og komfort, der kun kan opnås med fløjl. Og med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse rygstøtten til din præference, hvilket gør det til en fornøjelse at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Men denne seng er meget mere end bare blødhed og stil. Den har også en farverig LED-strip indbygget, der skaber en fantastisk atmosfære og lys i mørket. Du kan vælge din favoritfarve eller skifte mellem forskellige farvevariationer for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der ikke kun giver en utrolig holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din kropsform og vægt. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret og nyde en dyb og afslappende søvn.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og giver yderligere komfort og støtte til din krop. Du vil vågne op hver morgen med en følelse af velvære og energi.

Brugervenlighed er også en prioritet med denne seng. Den leveres med en brugermanual, der gør det let for dig at montere den. Og selvom sengen har et USB-stik til LED-strips, inkluderer vi ikke den certificerede 5V USB-strømkilde.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en seng, du får en drømmeoplevelse. Forkæl dig selv med luksus, komfort og stil i dit soveværelse. Din søvn vil aldrig være den samme igen. Gør dig klar til at træde ind i et helt nyt niveau af afslapning og velvære.

Scroll to Top