vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrå

3.722 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Med indbygget LED-lys og perfekt pasform er dette den perfekte seng til en afslappende og luksuriøs søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874504 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrå. Denne fantastiske seng vil være det perfekte centrum for din søvnoplevelse.

Lad os starte med det bløde fløjlstof, der omgiver sengen. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse. Det tætte og jævne vævet stof tilføjer en fornemmelse af ekstravagance og komfort til din sengeoplevelse.

Sengegavlen er både praktisk og justerbar i højden. Den giver ikke kun fremragende rygstøtte, men kan også tilpasses efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se dit yndlings-tv-program, vil denne senggavl sikre din absolutte komfort.

Nu til det sjove. Farverige LED-lys er anbragt rundt om sengen og tilføjer et magisk touch til dit soveværelse. Skab en hyggelig og afslappende atmosfære ved hjælp af LED-stripen. Du kan lade dit soveværelse bade i beroligende farver, der bringer en følelse af ro og velvære.

Vi har også tænkt på detaljerne, når det kommer til din komfort. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte og komfort. Disse fjedre absorberer også støj og stød, hvilket giver en stille og rolig søvn.

For at beskytte madrassen og forbedre komforten yderligere, er der en blød og hudvenlig topmadras inkluderet. Denne topmadras er både slidstærk og blid mod din hud, hvilket gør den perfekt til en god nattesøvn.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, derfor leveres vores kontinentalseng med en brugermanual, der gør det nemt at samle. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men vores produkt er kompatibelt med en certificeret 5V USB-strømkilde.

For at opsummere, vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er et luksuriøst valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste i dit soveværelse. Få en oplevelse af luksus, komfort og æstetik med denne smukke seng. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen. Vælg den ultimative luksus med vores kontinentalseng.

Scroll to Top