vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.352 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og den elegante fløjlsoverflade skaber en atmosfære af ren hygge. Sov godt og vågn op til et rum fyldt med elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875828 Kategori:

Forestil dig denne scenario: Du har netop fundet drømmesengen, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og komfortabelt tilflugtssted. VidaXL kontinentalsengen med LED-lys er den perfekte kombination af luksus og funktionalitet.

Lad os starte med at tale om stofvalget. Denne seng er indhyllet i blød og behagelig fløjl. Glat og tæt vævet, fløjlstoffet er en sand fornøjelse at røre ved. Det føles som at svæve på en sky og tilbyder en fantastisk nattesøvn.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun udført i samme luksuriøse fløjl, den er også justerbar, så den passer perfekt til dine behov. Uanset om du læser en bog eller nyder en film, vil sengegavlen give optimal støtte til din ryg.

Nu skal vi tale om en virkelig unik funktion: de farverige LED-lys. Med disse LED-strips kan du skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse. Forestil dig at sidde i sengen og blive omgivet af bløde, glødende farver – det er virkelig en silende oplevelse.

Lad os dykke ned i detaljerne om fjedrene. Denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er af ekstremt høj kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop. De absorberer lyde og bevægelser, hvilket betyder, at du ikke vil blive forstyrret af din partners bevægelser om natten.

Sig farvel til dårlige nattesøvn på grund af ubehagelige madrasser. Denne seng leveres med en topmadras, der er hudvenlig og slidstærk. Med et blødt betræk og fyld af skum vil du opleve ultimativ komfort, når du ligger i din nye seng.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil kunne modstå at klippe LED-båndet, der giver dig mulighed for at tilpasse det præcis efter din personlige stil og præferencer.

Enkel og nem montering er også en del af pakken. Hver seng leveres med en brugermanual, der guider dig igennem processen. Vi anbefaler, at du har en certificeret 5V USB-strømkilde til rådighed, da den ikke er inkluderet.

VidaXL kontinentalsengen med LED-lys er til dig, der ønsker at tilføje en ekstra dimension til dit soveværelse. Med dens bløde fløjlstof, justerbare sengegavl, farverige LED-lys og den mest behagelige madras nogensinde, vil denne seng forvandle dit soveværelse til den ultimative oase af ro og komfort. Vælg kvalitet, vælg stil – vælg VidaXL.

Scroll to Top