vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

5.745 kr.

Oplev ultimativ luksus i soveværelset med vores elegante vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Med indbygget LED-lys, komfort i topklasse og stilfuldt design er denne seng et must-have for enhver stilbevidst kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876716 Kategori:

Slut med almindelige senge – oplev ultimativ luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Denne seng er ikke kun et sted at hvile, det er et kunstværk, der vil tage dit soveværelse til nye højder af elegance.

Lad os starte med fløjlet. Dette bløde og luksuriøse stof er ikke kun utrolig behageligt at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret tekstur til hele sengen. Du vil føle dig som en ægte konge eller dronning, når du ligger på denne seng med det smukke fløjlsovertræk.

Vores kontinentalseng er ikke kun behagelig, den er også praktisk. Sengegærdet kan justeres i højden, så du kan tilpasse det efter dine behov. Det giver også fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Men det stopper ikke der. Vi har tilføjet farverige LED-lys til denne seng, der skaber en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem et væld af farver og skabe den perfekte belysning til enhver stemning. Lad lyset oplyse dit soveværelse og skabe en unik og behagelig atmosfære.

Men der er mere. Madrassen i vores kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres usædvanligt høje kvalitet. Disse pocketfjedre sørger for en optimal støtte og tilpasning til din krop. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

For at gøre denne seng endnu mere behagelig og hudvenlig har vi også inkluderet en topmadras med blødt skum. Denne topmadras beskytter madrassen og giver en ekstra lag komfort, der vil få dig til at sove som en baby hver eneste nat.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl er en perfekt blanding af stil, komfort og funktion. Glem alt om almindelige senge – lad denne seng tage dig med på en rejse af ren luksus og velvære.

Bemærk: Emballagen kan ikke returneres, når den først er åbnet, af hygiejniske årsager. Vi sørger selvfølgelig for at inkludere en brugermanual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk også, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men det minimale, det kræver, er åbningen af et USB-stik.

Scroll to Top