vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl sort

3.286 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og blødt fløjl, garanterer vi en behagelig og stilfuld søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876786 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores unikke kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse og skabe det perfekte fokusområde. Designet i en smuk sort fløjl, tilbyder denne seng en luksuriøs og blød oplevelse.

Vi har sørget for, at komforten er i top med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv. Og for at tilføje et strejf af glamour og atmosfære, har vi også inkluderet en farverig LED-strip, der skaber et fantastisk lys i mørket.

Men komforten stopper ikke der. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer holdbarhed og støjdæmpning. Og for at beskytte og forbedre din søvnoplevelse har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på.

Vi er dog nødt til at informere dig om, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager. Men fortvivl ikke, monteringen er nem og tilslutning til en certificeret 5V USB-strømkilde (ikke inkluderet) er alt du skal gøre for at få lysene til at fungere.

Med vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun et fantastisk sovemiljø, men også et elegant stykke møbel til dit soveværelse. Så lad dine drømme blive til virkelighed og vælg denne enestående seng i dag.

BEMÆRK: Denne pakke indeholder en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip.

Scroll to Top