vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrå

3.685 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores unikke vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys og den bløde fløjlsbeklædning giver dig den perfekte blanding af komfort og elegance. Spar 20% i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876814 Kategori:

Lad mig introducere dig for vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Denne seng vil transformere dit soveværelse med sit elegante design og luksuriøse udseende.

Vores seng er fremstillet af blødt fløjl, der er kendt for sit bløde og behagelige materiale. Du vil elske at røre ved sengen, da fløjlet skaber en behagelig og luksuriøs følelse.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den giver den perfekte rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Du kan tilpasse den præcis efter dine behov og finde den mest behagelige position.

Et af højdepunkterne ved denne seng er det farverige LED-lys, som skaber en fantastisk stemning i rummet. Uanset om du vil have en afslappende aften i sengen eller en romantisk atmosfære, kan du nemt justere lyset og skabe den perfekte stemning.

Madrassen i vores kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som sikrer en høj kvalitet og stor tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres absorberende egenskaber, der reducerer støj og vibrationer, når du bevæger dig i sengen.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Vores kontinentalseng er fremstillet af holdbart og robust materiale, og den er nem at samle med den medfølgende brugermanual. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at samle denne seng.

Sengens mål er 203 x 120 x 118/128 cm, hvilket gør den ideel til mindre rum, hvor hver centimeter tæller. Den medfølgende madras måler 120 x 200 x 20 cm, og topmadrassen måler 120 x 200 x 5 cm. Du kan være sikker på, at disse mål passer perfekt til din søvnbehov.

Vores kontinentalseng med LED-lys er den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet. Giv dit soveværelse et løft og få en god nats søvn med denne fantastiske seng. Køb den i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top