vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.767 kr.

Oplev uovertruffen komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Dette eksklusive design er perfekt til at skabe din drømmeoase i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876918 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof det perfekte valg. Med sin elegante og enkle stil vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Denne kontinentalseng er omhyggeligt fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og sofistikeret udseende, men er også åndbart og langtidsholdbart. Sengens sengegavl kan let justeres i højden, så du får den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer langvarig holdbarhed, god støtte og en fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har en medium fasthed, der sikrer stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, og den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores kontinentalseng leveres også med en hudvenlig topmadras, der er lavet af blødt og behageligt stof. Topmadrassen beskytter ikke kun madrassen, men tilføjer også ekstra komfort til din soveoplevelse.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er også multifunktionel. Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem, eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en brugervenlig brugermanual for nem montering.

Giv dit soveværelse en opgradering med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Du fortjener den bedste søvnoplevelse, og denne seng er nøglen til ultimativ komfort og afslapning. Bestil den i dag og få mest muligt ud af dine drømme.

Scroll to Top