vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

3.803 kr.

Oplev den ultimative komfort i en elegant og stilfuld kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876944 Kategori:

Vil du gerne opleve den bedste nattesøvn i dit liv? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i mørkebrunt stof et must-have til dit soveværelse. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og en dyb søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sit slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve tilbyder sengen ikke kun et stilfuldt udseende, men også åndbarhed og lang levetid. Du behøver ikke bekymre dig om at justere sengegavlen, da den kan hæves og sænkes efter dit behov, hvilket giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se tv.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød ved bevægelse. Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den rette stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel til maveliggende sovende.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, dækker madrassen og skaber en ekstra lag af ren luksus. Du kan også udnytte sengens alsidighed ved at bruge den medfølgende bænk som ekstra siddeplads eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Heldigvis kommer hver pakke med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Denne seng er lavet af slidstærkt stof (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer stabilitet og lang levetid. Sengen måler 203 x 80 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm ( B x L x H). Bænken måler 70 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med vores fantastiske kontinentalseng inklusiv madras og topmadras i mørkebrun stof. Din krop vil takke dig for den ultimative komfort og afslapning. Bestil din seng i dag og vågn op til en verden af velvære hver morgen.

Scroll to Top