vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.273 kr.

Få ultimativ komfort i din søvn med denne luksuriøse kontinentalseng. Levér den bedste søvnkvalitet til din krop og vågn opladt hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876951 Kategori:

Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Denne vidaXL kontinentalseng med madras er din billet til en dyb og forfriskende søvn. Med sit enkle og elegante design kombineret med maksimal komfort vil denne seng tage din søvn til nye højder.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et sofistikeret touch til dit rum, men også er åndbart og holdbart. Du kan nyde fred og ro i komplet harmoni med din seng.

En seng er mere end bare et sted at sove. Det er et fristed, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af. Denne seng leveres med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Den giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og giver enestående støtte. De absorberer også støj og bevægelse, hvilket gør din søvn rolig og uforstyrret.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed i deres søvnoplevelse. Du vil vågne op frisk og genvundet hver morgen, klar til at erobre dagen.

Den medfølgende topmadras er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Den beskytter madrassen og tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Men denne kontinentalseng er ikke kun en seng. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Dette er et stilfuldt tilbehør til dit hjem, der tilføjer både funktionalitet og skønhed.

Sæt kryds ved alt på din ønskeliste med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Ikke kun vil den forvandle din søvn til noget ekstraordinært, men den vil også tilføje en touch af elegance til dit soveværelse. Gå ikke glip af denne chance for at opleve den ultimative komfort og stil. Bestil den i dag.

Scroll to Top