vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort

3.148 kr.

Skab en luksuriøs soveoplevelse med vores kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilrent kunstlæderdesign tilbyder den ultimativ komfort og stil. Få din drømmeseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846323 Kategori:

Drøm dig væk til en god nattesøvn og lad dig forføre af vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil uden tvivl være blikfanget i dit soveværelse og give dig en uforglemmelig søvnoplevelse.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre, at denne seng lever op til dine forventninger. Den er fremstillet af slidstærkt, sort kunstlæder i høj kvalitet, der både er nemt at rengøre og tilføjer et luksuriøst touch til dit værelse. Du vil elske følelsen af ægte læder, samtidig med at det er modstandsdygtigt over for pletter.

Vores seng har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den giver fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Men vores seng er ikke kun stilfuld – den giver også et magisk touch til dit soveværelse. Takket være den farverige LED-strip kan du skabe stemningsfuldt lys i mørket og tilpasse det efter dit humør.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Vores madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop. Både støj og stød vil blive absorberet, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen er også hudvenlig og blød, hvilket bidrager til den ultimative komfortoplevelse.

Denne fantastiske kontinentalseng har alt hvad du har brug for, og leveres med en brugervenlig vejledning til nem montering. Bemærk venligst, at emballagen skal forblive uåbnet, da vi af hygiejniske årsager ikke kan tage madrassen retur, når den er blevet åbnet.

Forkæl dig selv med vores kontinentalseng i sort kunstlæder, og du vil ikke fortryde det. Din søvn er vigtig, og med vores seng er du sikret en dyb og afslappende nattesøvn. Gør din seng til centrum for afslapning og velvære med vores unikke kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top