vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder grå

3.405 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med en vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Den indbyggede LED-belysning giver en unik og moderne touch. Gør dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt fristed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846327 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn fyldt med stil og komfort med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil uden tvivl blive det ultimative blikfang i dit soveværelse og skabe en atmosfære af elegance og sofistikering.

Sengens overflade er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, som ikke kun er modstandsdygtigt over for pletter, men også nemt at rengøre. Den glatte overflade tilfører et luksuriøst touch til indretningen og giver dig fornemmelsen af at være omgivet af ægte læderskønhed.

Den medfølgende sengegavl kan justeres efter dine behov, hvilket giver optimal støtte til ryggen, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen.

Glem kedsommelige og ensfarvede belysninger – vores seng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber et fortryllende lys i mørket. Lad det farverige lys danse omkring dig og skab en helt unik atmosfære, der hjælper dig med at slappe helt af og føle dig i harmoni med dit indre.

Madrassen er designet med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre sikrer ikke kun langvarig holdbarhed, men absorberer også lyde og stød ved bevægelse.

Vores hudvenlige topmadras er lavet af blødt og behageligt stof, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Vi ønsker at sikre dig den bedste hygiejne, så vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe let i den ene del, og USB-porten vil stadig fungere som normalt.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der guider dig igennem monteringsprocessen. Bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Kontinentalsengen er lavet af krydsfiner og konstrueret træ, med en sengeramme af massivt lærketræ. Den måler 193 cm i længden, 90 cm i bredden og har en højde på 118/128 cm.

Madrassen måler 90x190x20 cm (B x L x H) og er beklædt med kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) og har en kombination af pocketfjedre og skum i fyldet.

Topmadrassen er 90x190x5 cm (B x L x H) og er fremstillet af 100% polyesterstof med skumfyld.

Med vores LED-continentalseng kan du skabe en atmosfære i dit soveværelse, som du aldrig har oplevet før. Gør dine drømme til virkelighed med vores fantastiske produkt, som vil give dit soveværelse et helt nyt niveau af elegance og komfort.

Scroll to Top