vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm kunstlæder sort

3.045 kr.

Gør din soveværelse til et stilfuldt tilflugtssted med denne moderne kontinentalseng. Med LED-lys og elegant sort kunstlæder vil du vågne op til perfektion.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846352 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores fantastiske kontinentalseng i kunstlæder. Denne seng vil ikke blot give dig en god nattesøvn, men også forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og moderne rum.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, som ikke blot er modstandsdygtigt over for pletter, men også let at rengøre. Den glatte overflade giver sengen et elegant og luksuriøst udseende, der vil tiltrække opmærksomhed.

En praktisk justerbar sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse højden efter dine behov og skabe den perfekte komfort til dig selv.

Men det er ikke alt – vores seng er udstyret med en farverig LED-strip, der vil lyse dit soveværelse op og skabe en hyggelig atmosfære. Lad dine drømme blive oplyst af smukt lys og skab en unik stemning i rummet.

Udover det æstetiske design, kommer vores kontinentalseng også med en madras, der er fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort og blødhed til din nattesøvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, efter emballagen er blevet åbnet.

Sengen leveres i en flot sort farve, der vil passe perfekt ind i dit soveværelse. Den er lavet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) og har følgende mål: 203 x 90 x 118/128 cm (L x B x H).

Vores kontinentalseng med LED-lys er ikke blot et møbel, det er en oplevelse. Giv dig selv den ultimative komfort og stil med vores fantastiske produkt. Bestil i dag og nyd en god nattesøvn i luksus og ekstravagance.

Scroll to Top