vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder sort

3.424 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og moderne kunstlæder-design er denne seng et must-have.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846358 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og en stilsikker indretning af dit soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder sort det perfekte valg for dig. Denne seng vil hurtigt blive dit soveværelses fokuspunkt med sit moderne og luksuriøse udseende.

Kvalitet og holdbarhed er i højsædet med det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet, som er modstandsdygtigt over for pletter og nemt at rengøre. Den glatte overflade udstråler ægte læders elegance og tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse.

Sengens praktiske justerbare sengegavl giver ikke kun en ekstraordinær rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser eller ser tv, men tilføjer også et sofistikeret og stilrent udtryk.

For at skabe en unik og stemningsfuld atmosfære er denne seng udstyret med en farverig LED-strip. Med et tryk på en knap kan du omgive dig selv med et blødt og behageligt lys, der gør dit soveværelse til et ægte tilflugtssted.

Komforten er i top med sengens pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og bevægelse, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn.

Under din nattesøvn kan du nyde godt af den hudvenlige topmadras, der er betrukket med et blødt og behageligt stof. Denne topmadras sikrer, at din søvnoplevelse bliver ekstra komfortabel og uforglemmelig.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Du kan dog klippe LED-strippen for at tilpasse den efter dine behov. Vi anbefaler at følge den medfølgende brugermanual for en nem og problemfri montering.

Skab en sofistikeret og moderne atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder sort. Gør din søvn til en unik og behagelig oplevelse med denne eksklusive seng i dag.

Scroll to Top