vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder hvid

4.846 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt kunstlæder, er denne seng en drøm der går i opfyldelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846417 Kategori:

Glæd dig til en nattesøvn fyldt med luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng er designet til at være det ultimative centrum for dit soveværelse og vil forvandle din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Høj kvalitet og slidstærkt kunstlæder dækker sengen og tilføjer et strejf af elegance til dit rum. Dette materiale er ikke kun utroligt modstandsdygtigt over for pletter, men er også let at rengøre med blot en fugtig klud. Den glatte overflade skaber en luksuriøs atmosfære og understreger ægtheden ved ægte læder.

Sengen er udstyret med en justérbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Den tilbyder enestående rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se dine yndlingsserier. Du kan skabe en stemningsfuld atmosfære ved hjælp af de farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Disse lys giver en imponerende effekt i mørket og giver dig mulighed for at tilpasse sengen til din personlige stil og humør.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og uovertrufne holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig effektivt til din krop og absorberer støj og stød, så du kan nyde en mere rolig søvn. Topmadrassen er udført i et hudvenligt materiale og tilføjer en ekstra dimension af komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan trygt montere denne seng ved hjælp af den medfølgende brugermanual, og den er også udstyret med et USB-stik til din bekvemmelighed.

Giv dit soveværelse et løft med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i hvid kunstlæder. Bestil den i dag og nyd en unik og inspirerende soveoplevelse, der vil få dig til at vågne op frisk og energisk hver eneste morgen.

Scroll to Top