vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm kunstlæder sort

5.297 kr.

Oplev ultimativ luksus i din soveværelse med vores unikt designede kontinentalseng. Inkluderer stilfuldt LED-lys og er lavet af holdbart kunstlæder. Sov som en konge.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846457 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Denne seng vil være det perfekte centrum i dit soveværelse og give dig en uforlignelig nattesøvn.

Den slidstærke kunstlæderpolstring af høj kvalitet er ikke kun utrolig holdbar, men også let at rengøre med en fugtig klud. Overfladen er glat og luksuriøs og efterligner ægte læder, hvilket giver et sofistikeret udseende til sengen.

Vores seng er udstyret med en praktisk og justerbar sengegavl, der kan tilpasses din personlige komfort. Uanset om du vil nyde en god bog eller se fjernsyn, støtter sengens design din ryg perfekt og giver optimal lændestøtte.

For at gøre oplevelsen endnu mere unik er vores kontinentalseng udstyret med farverige LED-lys langs sengens kanter. Skab en afslappende atmosfære og tilpas lysene efter dine ønsker, mens du slapper af i sengen. En perfekt måde at skabe en hyggelig stemning i mørket.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for dens uovertrufne kvalitet og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig perfekt til din krop, og absorberer støj og stød under bevægelse. Det giver en usædvanlig komfortabel seng, der sikrer en god nats søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Stoffet er blødt og behageligt mod huden, og dens tykke fyld af skum giver dig en fantastisk følelse af luksus.

Vi ønsker at sikre, at du får en problemfri oplevelse med vores produkt. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en detaljeret brugermanual, der gør samlingen let og problemfri.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den vil ikke kun opgradere dit soveværelse, men også tilfredsstille dine behov for komfort og stil. Når du køber denne seng, får du ikke blot et møbel, men et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende fristed. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at sove som en konge hver nat.

Scroll to Top