vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm kunstlæder sort

3.051 kr.

Få en luksuriøs og moderne vendbar kontinentalseng med indbygget LED-lys til dit soveværelse. Opgrader din komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847309 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ultimativ komfort og moderne elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en seng – den er et værk af kunst, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt tilflugtssted.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der både er luksuriøst og let at rengøre. Med dens glatte overflade og ægte læders skønhed vil den tilføje en sofistikeret touch til din indretning.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og sikrer en behagelig rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser dine yndlingsserier.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng leveres også med en farverig LED-strip, der skaber en unik og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Gør din seng til et lysende og fortryllende omdrejningspunkt i rummet.

Det indbyggede pocketfjedersystem i madrassen sikrer enestående komfort og støtte til din krop, da hver fjeder arbejder individuelt og tilpasser sig dine bevægelser. Det betyder, at du kan nyde en dyb og uforstyrret søvn hver nat.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og blødt stof, der vil forkæle dig, mens du hviler. Bemærk, at den forseglede emballage sikrer den højeste hygiejnestandard, hvilket desværre betyder, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi har tænkt på detaljerne, så du kan slappe af og nyde din nye kontinentalseng med det samme. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og det har et USB-stik, der tilføjer en moderne touch. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Livet er for kort til dårlig søvn og kedelige senge. Gør dig selv den tjeneste at investere i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og æstetik. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top