vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder sort

3.429 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Inkluderer moderne LED-lys og luksuriøst kunstlæder. Tag din søvn til nye højder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847315 Kategori:

Drømmer du om at omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og elegance? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Med denne seng kan du nyde en fantastisk nattesøvn samtidig med at du tilføjer et strejf af stil og luksus til dit hjem.

Skabt af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, er denne seng ikke kun elegant, men også let at rengøre. Det modstår nemt pletter og kan rengøres med blot en fugtig klud. Overfladens glatte finish efterligner ægte læder, hvilket tilføjer et strejf af autentisk skønhed til sengen.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men giver også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse gavlen efter dine behov og nyde den perfekte position hver gang.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en romantisk og behagelig atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte farverne og tilpasse lysets intensitet efter din smag og skabe den perfekte stemning for afslapning.

Madrasen er fremstillet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, hvilket garanterer en fredelig og uforstyrret søvn.

Vores hudvenlige topmadras er både blød og behagelig at ligge på. Den har et slidstærkt stofbetræk, der er skånsomt mod din hud. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, af hygiejniske årsager.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og hurtig. Sengen er udstyret med et USB-stik, men den nødvendige 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Skab dit drømmesoveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den komfort og stil, du fortjener, og tilføj et strejf af elegance til dit hjem. Lad denne seng være din guide til en god nats søvn og en smuk indretning. Alt dette er kun et klik væk, så vent ikke længere og få fingrene i denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top