vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder sort

4.529 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det stilfulde kunstlæder gør den til det perfekte valg for en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847350 Kategori:

Gør dig klar til en revolutionerende og luksuriøs søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en seng – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og stilfuldt oase.

Lad os starte med materialet – den robuste, kunstlæderkonstruktion af høj kvalitet er ikke kun ekstremt slidstærk, men også utrolig nem at rengøre. Det glatte og luksuriøse udseende vil tilføje et strejf af ægte læder til din indretning.

Men det stopper ikke der. Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men også ergonomisk designet til at give en fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen.

Og hvem kan modstå skønheden ved farverige LED-lys? Skab en fantastisk stemning i mørket med vores indbyggede LED-lys, der bringer en festlig stemning til dit soveværelse.

Hvad angår komfort, kan du stole på vores madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og tilpasser sig perfekt til din kropsform, samtidig med at de absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Og for endnu mere komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige overflade vil gøre din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du kan klippe lysbåndet, hvis det er nødvendigt, og USB-porten vil fortsat fungere som før.

Vores kontinentalseng kommer med en brugermanual, der nemt guider dig igennem monteringsprocessen. Bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømforsyning ikke er inkluderet.

Så det er på tide at opgradere din søvnoplevelse til et helt nyt niveau med vores fantastiske kontinentalseng. Forvandl dit soveværelse til dit eget personlige tilflugtssted med stil og elegance. Køb vores kontinentalseng med LED-lys i dag og forbered dig på at blive forelsket i søvn igen.

Scroll to Top