vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

3.156 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den kombinerer stilfuldt fløjlsmateriale med indbygget LED-lys, der skaber en atmosfærisk og afslappende stemning. Gør din drøm til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874666 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Denne seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en uovertruffen nattesøvn.

Sengen er indhyllet i det blødeste fløjl, der fortryller dine sanser ved første berøring. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse udseende, og med vores seng kan du opleve denne fornemmelse hver nat.

Vi har også tænkt på din praktiske side. Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, som giver dig perfekt rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse gavlen i en passende højde og nyde en optimal komfort.

Som prikken over i’et er sengen udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en hypnotisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver, der passer til dit humør og skabe en unik og personlig stemning.

Men det handler ikke kun om udseendet – vi har også prioriteret komforten. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og giver en behagelig støtte. Disse fjedre absorberer også eventuel støj og bevægelse, når du drejer dig om natten, hvilket sikrer uforstyrret søvn.

Et ekstra lag af komfort tilføjes af den hudvenlige topmadras, der er lavet af blødt stof og fyldt med blødt skum. Denne madrasbeskytter forbedrer ikke kun din soveoplevelse, men den er også let at vedligeholde og holder sig flot i lang tid.

Vi vil dog gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Det er dog kun delen med saksesymbolet, der kan klippes, og USB-delen vil fortsat fungere normalt. Vi leverer også en brugermanual, der gør montering nemt og problemfrit.

Tag et skridt mod luksus og stilfuld søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Denne seng er ikke kun et møbel, men en oplevelse. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og lad vores seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top