vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.244 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl design er denne seng perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874672 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Lad denne seng være det strålende midtpunkt i dit soveværelse og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Det bløde fløjlsmateriale, som sengen er betrukket med, tilføjer både luksus og komfort. Det tætte og jævne stof er en sand fornøjelse at røre ved. Du vil føle dig omfavnet af elegant blødhed, hver gang du lægger dig til rette.

Men denne seng byder på mere end bare stil og komfort. Den præcist justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, uanset om du ønsker at læse eller se tv inden sengetid. Dette er sengen, der tilpasser sig dine behov og ønsker.

For at skabe en atmosfære af magi er denne seng også udstyret med farverige LED-lys langs sengekanten. Nyd det bløde lys, der strømmer ud og skaber et unikt og stemningsfuldt look i dit soveværelse. Perfekt til både afslapning og romantik.

Men komfort og stil stopper ikke her. Sengen indeholder en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten lang.

For at sikre din hudvenlighed og fortjente komfort leveres sengen også med en topmadras. Den hudvenlige overflade er behagelig at ligge på og tilføjer ekstra beskyttelse til madrassen. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne praktiske og elegant designede kontinentalseng er din nøgle til en god nattesøvn. Den leveres med en brugermanual for nem montering, og du kan se frem til stilfulde drømme og afslappende nætter.

Skab dit eget lysshow og tilføj en touch af klassisk elegance til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Overgiv dig til komforten og stilfaktoren, som denne seng tilbyder, og opnå den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top