vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl lyserød

3.787 kr.

Oplev ultimativ luksus og glamour med vidaXL kontinentalsengen. Det elegante design og det stemningsfulde LED-lys skaber den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse unik og smuk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874706 Kategori:

Der er intet mere forfriskende end at have en seng, der ikke kun sikrer en god nattesøvn, men også tilføjer en legende og elegant touch til dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl lyserød er netop den unikke seng, der kan forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort.

For det første vil du elske den bløde fløjl, der er kendetegnet ved sin tætte og jævne overflade. Det er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs følelse til din seng. Du vil føle dig som dronningen af dit eget soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den sikrer optimal komfort og støtte. Uanset om du vil sidde op i sengen for at læse, se tv eller bare slappe af, kan du justere sengegavlen efter dine behov.

Men det stopper ikke der. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der kan lyse dit soveværelse op i mørket. Skab en unik og hyggelig stemning med farverige lys, der skinner fra bunden af sengen.

Når det kommer til komfort, vil du ikke blive skuffet. Den indbyggede madras har individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

For at sikre den ultimative komfort er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Med et slidstærkt stofbetræk og en blød skumfyldning, vil du føle dig som om du sover på en sky.

Vi er nødt til at nævne, at denne madras ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at give slip på denne fantastiske seng.

Denne fantastiske kontinentalseng kommer med alt hvad du har brug for, inklusive en brugermanual for nem og hurtig montering. Du får også et USB-stik i sengen, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Så hvorfor ikke give dig selv den luksus og komfort, du fortjener? Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl lyserød er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Lad dine drømme blomstre og vågn op hver morgen inspireret og klar til at erobre verden.

Scroll to Top