vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.203 kr.

Få en luksuriøs og romantisk søvnoplevelse med vores unikke kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil på en helt ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874731 Kategori:

Lad din drømmeagtige søvnoplevelse begynde med vores bemærkelsesværdige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en stilfuld oase af elegance og komfort.

Den bløde fløjl, der dækker sengen, er et luksuriøst og behageligt stof, der tilbyder en tæt og jævn tekstur. Det er en fornøjelse at røre ved og efterlader dig med en følelse af forkælelse.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver både fantastisk støtte til din ryg og en bekvem siddeplads, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Det er den perfekte løsning til en alsidig og komfortabel oplevelse.

For at tilføje lidt ekstra magi til dine soveoplevelser inkluderer vi farverige LED-lys på sengens sider. Skab en stemningsfuld atmosfære og nyd en fredfyldt nattesøvn i deres bløde og beroligende skær.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og tilpasningsevne. Holdbarheden og evnen til at absorbere stød betyder, at hver bevægelse er omgivet af nærmest lydløs komfort. Det er den ultimative måde at støtte din krop på og sikre, at du får en god nats søvn.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt materiale, giver ekstra beskyttelse og komfort. Den bløde og behagelige følelse vil vække dine sanser, mens du giver dig i kast med søvnens verden.

Vær opmærksom på, at af hensyn til hygiejnen kan madrassen ikke returneres eller byttes, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi gør dog opmærksom på, at kun lige præcis den del, der er markeret, kan klippes, og at USB-funktionen fortsætter med at fungere som før.

Vi ved, at din tid er vigtig, derfor leveres vores produkt nemt og hurtigt. Alt det, du har brug for til en problemfri montering, er inkluderet i pakken. Dog skal du sørge for at have en 5 V USB-strømkilde til rådighed, da dette ikke er inkluderet.

Med dimensionerne 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H) giver sengen dig rigelig plads til at finde den mest komfortable stilling. Den er fremstillet af førsteklasses velour (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, hvilket sikrer maksimal kvalitet og holdbarhed.

Madrassen måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) og er fyldt med individuelle pocketfjedre kombineret med skum for at sikre optimal komfort og støtte. Topmadrassen, der måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H), er også toppet med stof (100 % polyester) for endnu mere blød og behagelig søvn.

Vi har også inkluderet to LED-strips, som hver måler 55 cm i længden. De leveres med en USB-ledning på 150 cm og en strømkabel på 30 cm. Disse LED-strips er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at de er beskyttet mod støv og vand.

Gør dig klar til ultimativ luksus og komfort i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl. Tag springet og lad din søvn blive forvandlet til en drøm, du aldrig vil glemme.

Scroll to Top