vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.174 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt blåt stof vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844141 Kategori:

Gør dit soveværelse til en drømmende oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof. Denne luksuriøse seng vil ikke kun forbedre din nattesøvn, men også tilføje en elegant touch til dit soveværelse.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at den holder i lang tid. Sengegavlen kan justeres i højden og giver fremragende støtte, når du sidder i sengen for at læse eller se tv.

Det virkelig unikke ved denne seng er det farverige LED-lys, der er installeret langs sengen. Skab en behagelig atmosfære med lys i forskellige farver og tilpas stemningen i rummet efter dine ønsker.

Sengen har en madras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning efter din krop. Disse pocketfjedre hjælper også med at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Topmadrassen er hudvenlig og får dig til at føle dig ekstra godt tilpas.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er nem at samle med den medfølgende brugermanual. Dog skal du sørge for at have en 5 V USB-strømkilde, da den ikke er inkluderet i pakken.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en fantastisk nattesøvn, men også et smukt møbel til dit soveværelse. Gå ikke glip af denne mulighed for at tilføje stil og komfort til dit livsstilsområde. Bestil din egen vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top