vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof sort

3.193 kr.

Oplev den ultimative luksus i din egen seng med LED-lys. Vores vidaXL kontinentalseng tilføjer stil, komfort og en blændende atmosfære til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844145 Kategori:

Oplev ultimativ elegance og en afslappende søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne fantastiske seng vil blive det centrale i dit soveværelse og give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Den slidstærke og åndbare stofbetræk udstråler enkelhed og elegance. Du vil opleve enestående komfort og støtte takket være den justerbare sengegavl, som giver dig den perfekte rygstøtte til at læse eller se tv.

Lys op i mørket med vores farverige LED-lys, som skaber den perfekte atmosfære til afslapning. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet og holdbarhed samt en tilpassende søvnoplevelse. Når du bevæger dig i sengen, absorberer fjedrene støj og stød for at sikre en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og bidrager til den ultimative komfort og blødhed. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er blevet åbnet, på grund af hygiejniske årsager.

Vores produkt leveres med en brugervenlig manual til nem installation. Bemærk også, at vores LED-lys har et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil du opleve en umådelig elegance og komfort. Giv dit soveværelse den luksuriøse opgradering, det fortjener, og nyd en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Scroll to Top