vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort

4.555 kr.

Oplev den ultimative kombination af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det sofistikerede LED-lysdesign tilføjer en ekstra touch af elegance til ethvert soveværelse. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844207 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vores elegant-designede vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng bliver et imponerende fokuspunkt i dit rum og giver dig den ultimative oplevelse af en god nats søvn.

Vi har tænkt på alle detaljerne for at sikre, at denne seng ikke kun er smuk, men også utrolig holdbar. Med en slidstærk og åndbar stoftop, der har et enkelt og rent look, får du både komfort og stil i én pakke. Denne seng er skabt til at imponere og holde i mange år fremover.

En praktisk justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv i sengen, kan du nemt indstille sengegavlen til den perfekte position. Det er den ultimative luksuskomfort, du fortjener.

Men det stopper ikke der. Den farverige LED-strip tilføjer en stemningsfuld belysning, der skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og indstille lysets intensitet. Det er den perfekte måde at slappe af og skabe en behagelig atmosfære.

Men komforten stopper ikke ved udseendet. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en fantastisk støtte og tilpasningsevne. Udover at absorbere støj og stød, når du bevæger dig, giver dette avancerede fjedersystem dig en følelse af vægtløshed, der gør det svært at forlade sengen om morgenen.

For din ekstra komfort har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt stof og vil omfavne hver tomme af din krop for at give den ultimative søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at dette produkt leveres med en brugervenlig manual for nem og bekvem montering.

Bemærk, at sengen leveres med et USB-stik, men selve USB-strømkilden er ikke inkluderet. Du vil stadig kunne nyde gavn af den indbyggede funktionalitet, når en certificeret USB-strømkilde tilkobles.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, du får en oplevelse. Gør din søvn til en prioritet og forkæl dig selv med luksus og komfort hver eneste nat. Bestil din kontinentalseng i dag, og tag din søvnoplevelse til nye højder.

Scroll to Top