vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

5.177 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Unikke LED-lys og moderne design skaber en eksklusiv atmosfære. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844244 Kategori:

Oplev en uovertruffen søvnoplevelse med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke kun være en funktionel og behagelig efterflugt i dit soveværelse, men den vil også tilføje et strejf af sofistikering og elegance til rummet.

Med dens slidstærke stof i en forbløffende lysegrå farve, har denne kontinentalseng et enkelt og rent design, der udstråler stil og elegance. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også slidstærkt, hvilket er med til at sikre langvarig brug og glæde.

En justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine individuelle behov, og den giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine favoritfilm og serier.

Men her stopper komforten ikke. En farverig LED-strip er indbygget i sengens design og oplyser rummet med et spændende og stemningsfuldt lys. Forvandl dit soveværelse til en oase af afslapning og ro med et enkelt tryk på en knap.

Kernen i denne fantastiske seng er en madras med pocketfjedre. Disse pocketfjedre er kendt for deres enestående kvalitet og tilpasningsevne, og de sikrer ikke kun lang holdbarhed, men lader dig også bevæge dig frit og støjsvagt gennem natten.

For at fuldende den komplette komfortoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er behagelig, blød og sikrer den mest optimale søvnoplevelse, hver nat. Du vil vågne op føle dig forfrisket, afslappet og klar til en ny dag.

Bemærk, at emballagen af madrassen ikke kan åbnes eller fjernes af hygiejniske årsager. Du kan dog klippe den del af sækken, der har et saksesymbol, og USB-delen af sengen vil fortsat fungere som før.

Vores vidaXL kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle samlingen. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken. Du kan tilslutte den certificerede 5 V USB-strømkilde til sengen for at nyde den fantastiske LED-belysning.

Forkæl dig selv med denne imponerende kontinentalseng, der ikke kun tilbyder en enestående søvnoplevelse, men også tilføjer et strejf af elegance og luksus til dit soveværelse. Bestil din vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og vær klar til at opleve en helt ny dimension af komfort og stil.

Scroll to Top