vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkegrå

5.005 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante mørkegrå stofbeklædning og det stemningsfulde LED-lys skaber en unik atmosfære. Gør din søvnoplevelse til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844245 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og sovekomfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof på 160×200 cm. Denne seng vil blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og give dig den mest behagelige søvnoplevelse nogensinde.

Med sit enkle og stilfulde design er sengen lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Og som en ekstra bonus kan du indstille sengegavlen i forskellige højder, hvilket giver fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der lysner dit soveværelse og skaber en beroligende atmosfære, når mørket falder på. Du kan virkelig tilpasse lyset og skabe den perfekte stemning til din nattesøvn.

Madrassen er ingen undtagelse fra vores fokus på kvalitet og komfort. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver dig den bedste støtte hele natten. De fjerner støj og stød, når du vender og drejer dig uden at forstyrre din søvnoplevelse.

Topmadrassen, der er hudvenlig, sikrer, at du sover på en blød og behagelig overflade. Den har et slidstærkt betræk, der er både blødt og sikkert for din hud. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen først er åbnet.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering, og den inkluderer også et USB-stik til dit ekstra bekvemmelighed. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet sammen med produktet. Du kan dog nyde godt af LED-lyset ved at tilslutte det medfølgende USB-kabel og strømadapter.

Få din drømmeseng hjem i dag og nyd en fremragende søvn, komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof 160×200 cm. Oplev ægte luksus, der vil løfte dit soveværelse til et helt nyt niveau. Bestil nu og vær klar til at være vidne til en god nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top