vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.655 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign er denne seng perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844275 Kategori:

Drøm dig væk til en nat med stil og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant lysegråt stof. Denne seng vil være det imponerende midtpunkt i dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse.

Vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten af denne seng. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Med sit enkle og rene look tilføjer den elegance og sofistikation til dit soveværelse.

Den helt særlige funktion ved denne seng er det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i mørket. Du kan tilpasse lysstyrken og farverne efter dine egne præferencer og skabe den perfekte stemning i rummet.

Men komforten er naturligvis lige så vigtig som stil og æstetik. Derfor er denne seng udstyret med en justerbar sengegavl, der giver en fremragende støtte til din ryg, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Du kan tilpasse den til din ønskede højde og nyde en optimal komfortoplevelse.

Under madrassen finder du indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og sørger for en behagelig støtte hele natten. Støj og vibrationer minimeres, når du bevæger dig rundt i sengen, så du forstyrres mindst muligt.

Det er en prioritet for os at sikre den skinne-bedste kvalitet, og derfor har vi valgt at bruge en topmadras, der er hudvenlig og ekstra blød. Betrækket er slidstærkt og føles behageligt mod din hud, og du vil føle en himmelsk komfort, når du lægger dig til rette.

Bemærk, at denne madras ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager. Du vil også finde en brugermanual, der guider dig nemt gennem opsætningen af din nye seng. USB-stikket er inkluderet, men du skal selv medbringe en certificeret 5V USB-strømkilde.

Vi tænker på alle detaljer, og derfor kan du klippe LED-striberne efter behov og tilpasse dem til din sengs størrelse. Længden af USB-ledningen og strømkablet er, så du nemt kan tilslutte dem.

Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-striber. Alt, hvad du har brug for for at skabe din drømmeseng. Så lad drømmene blomstre og opgrader dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof.

Scroll to Top