vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.292 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant fløjlsovertræk og indbygget LED-lys skaber den en atmosfære af ren velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847513 Kategori:

Oplev den ultimative luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne seng vil være det perfekte fokuspunkt for dit soveværelse og give dig en enestående søvnoplevelse.

Lad dig forkæle af den bløde og luksuriøse fløjlkvalitet, der kendetegner denne seng. Fløjlens tætte og jævne fibre gør den utrolig behagelig at røre ved og sikrer en yderst komfortabel søvn.

Sengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, som giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv. Fløjlen bliver aldrig kedelig i mørket, da den er udstyret med en farverig LED-strip, der bringer lys og glæde ind i dit soveværelse.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig præcist din krop og absorberer støjen og stødene, der opstår ved bevægelse. Du kan derfor nyde en uforstyrret og behagelig søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Bemærk dog venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en sengestørrelse på 100×200 cm passer den elegant ind i ethvert soveværelse. Sengen er nem at samle og leveres med en brugermanual for at gøre det endnu lettere for dig.

Produktet indeholder også en LED-strip på 55 cm, der kan tilsluttes via det medfølgende USB-stik. Bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og lad dens elegante fløjl og beroligende LED-lys skabe en atmosfære af ren velvære i dit soveværelse. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og oplev den ultimative komfort.

Scroll to Top