vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl lysegrå

3.859 kr.

Få luksus og stil ind i dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den har indbyggede LED-lys og er beklædt med smuk fløjl i lysegrå. Oplev ultimativ komfort og design i en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847542 Kategori:

Drøm dig væk i komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og sikre dig en god nattesøvn.

Sengen er betrukket med en blød fløjl, der er kendt for dens luksuriøse kvalitet og bløde touch. Fløjlstoffet føles behageligt mod huden og giver en ekstra dimension af komfort.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv. Det er den ultimative rygstøtte, der tilføjer både funktionalitet og stil til sengen.

Det farverige LED-lys rundt om sengen skaber en magisk stemning og tilføjer en ekstra touch af elegance til dit soveværelse. Du kan skabe din egen unikke atmosfære ved at vælge imellem forskellige farver og skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og ekstra holdbarhed. De absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig i sengen og tilpasser sig perfekt til din kropsform.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er både blød og behagelig. Den er perfekt til at beskytte madrassen og giver dig en ekstra lag af komfort under nattens søvn.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vores produkt leveres med en brugermanual for nem montering, og vi garanterer, at du vil elske denne vidunderlige kontinentalseng.

Sengen leveres med en praktisk USB-tilslutning, men skal tilsluttes en certificeret 5 V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet i pakken. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en god nattesøvn, men også den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Bestil i dag og gør dit soveværelse til det mest stilfulde og behagelige rum i dit hjem. Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lysstrip.

Scroll to Top