vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå

5.524 kr.

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl lysegrå. Med indbygget LED-lys og maksimal komfort er dette det ultimative sengevalg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873447 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs og elegant seng, der vil tage dit soveværelse til nye højder? Så må vi præsentere vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, den vil også blive fokuspunktet i dit rum med sit sofistikerede design.

Med sin bløde fløjlsbeklædning vil du opleve en uovertruffen komfort og en beroligende følelse, når du ligger dig til hvile. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der tilføjer en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv. Det er den perfekte funktion for dem, der elsker at nyde en lille stund af afslapning i sengen.

For at tilføje en ekstra touch af stil og eleganse er sengen udstyret med en farverig LED-strip. Denne LED-strip vil lyse op i mørket og skabe en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og indstillinger, der passer til dine præferencer og humør.

Denne kontinentalseng er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene er individuelt indkapslet, hvilket giver en fantastisk tilpasningsevne og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Du vil opleve en uovertruffen komfort og støtte, der vil sikre en sund og rolig søvn.

For at fuldende denne ultimative søvnoplevelse er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen har et blødt og slidstærkt stofbetræk, der både føles behageligt mod huden og giver en ekstra beskyttelse til madrassen. Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng kommer også med en brugermanual for nem montering, så du kan nyde den i løbet af ingen tid. Bemærk venligst, at en USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken, men du vil have mulighed for at tilslutte sengens LED-lys til din egen 5V USB-strømkilde.

Så gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en forfriskende nattesøvn, den vil også tilføje et strejf af elegance og stil til dit soveværelse. Bestil din drømmeseng i dag og oplev den ultimative form for komfort og luksus.

Scroll to Top