vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

3.173 kr.

Oplev ultimativ elegance og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl og det stemningsfulde LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et paradis. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873483 Kategori:

Oplev luksus ud over det sædvanlige med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå. Denne seng vil ikke kun hjælpe dig med at få en god nattesøvn, den vil også være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Vi har nøje udvalgt en blød fløjl i en smuk mørkegrå farve til denne seng. Fløjlstoffet er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse – du vil elske at røre ved det. Det fungerer også som en behagelig overflade, der vil forbedre din soveoplevelse.

For at sikre, at du har den bedste støtte, har vi inkluderet en praktisk justerbar sengegavl. Denne gavl kan tilpasses i højden, så du kan nyde komfortabel rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men den unikke egenskab ved denne seng ligger i det farverige LED-lys, der omkranser den. Lad rummet op med stemningsfuldt lys i enhver farve du ønsker. Skab en hyggelig og afslappende atmosfære i dit soveværelse eller skift farverne i takt med dit humør. Mulighederne er uendelige.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng ekstraordinær. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer ekstraordinær komfort og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorbere støj og stød, når du bevæger dig under søvnen.

For mere komfort og beskyttelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt og slidstærkt stofbetræk. Dette gør den ikke kun behagelig at ligge på, men også nem at rengøre.

Det skal nævnes, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske komforten og elegance ved denne seng, så det vil ikke være nødvendigt.

Montagen er enkel og hurtig takket være den medfølgende brugermanual, der guider dig gennem processen.

Bemærk, at sengen leveres med et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet. Du kan dog nemt tilslutte sengen til en strømkilde uden problemer.

Så du får alt i én pakke: en stilfuld sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og den fantastiske LED-strip.

Oplev den ultimative komfort, stil og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå og giv dit soveværelse et løft af elegance.

Scroll to Top