vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

3.036 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores eksklusive kontinentalseng. Med elegant sort fløjl og indbygget LED-lys skaber den en fantastisk atmosfære. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873484 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af elegance og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl-sort. Denne fantastiske seng vil ikke blot være det centrale omdrejningspunkt i dit soveværelse, men den vil også give dig en uforlignelig søvnoplevelse.

Med sin bløde og velourbeklædte overflade er denne seng et sandt symbol på komfort og stil. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en dejligt blød fornemmelse. Du vil ikke kunne modstå at røre ved denne seng.

Praktisk og justerbar sengegavl giver dig den ultimative støtte og komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se dine yndlingsserier. Du kan tilpasse højden efter dine behov, så du altid får den perfekte rygstøtte.

For at tilføje et strejf af magi har vi inkluderet en farverig LED-strip, der vil lyse dit soveværelse op i mørket. Du kan skifte farver for at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Du vil opleve den perfekte harmoni mellem komfort og støtte, da pocketfjedrene effektivt absorberer stød og støj, når du bevæger dig i sengen.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der er behagelig og slidstærk. Den bløde overflade gør din søvnoplevelse endnu mere fantastisk.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger altid for at levere produkter af høj kvalitet, og derfor følger hver seng med en brugermanual for nem og hurtig installation.

Denne seng er også udstyret med et USB-stik, der er perfekt til opladning af dine enheder. Vær dog opmærksom på, at den nødvendige 5 V USB-strømforsyning ikke er inkluderet.

Oplev komfort og æstetik på allerhøjeste niveau med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl-sort. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Sengens dimensioner: 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H)
Madrassens dimensioner: 90 x 190 x 20 cm (B x L x H)
Topmadrassens dimensioner: 90 x 190 x 5 cm (B x L x H)
LED-strip: Længde: 55 cm, Spænding: DC 5V
Pakken inkluderer: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl, 1 x madras, 1 x topmadras, 1 x LED-strip.

Scroll to Top