vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrå

3.117 kr.

Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oase med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og elegant fløjlsmateriale er denne seng den perfekte kombination af stil og komfort. Skab en unik og indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873512 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt på denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl fra vidaXL. Med sit elegante design og luksuriøse tekstur er denne seng perfekt til at forvandle dit soveværelse til et sted med både stil og komfort.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også en fornemmelse af luksus til dit soveværelse. Du vil elske at krølle dig ned i denne bløde og lækre seng efter en lang dag.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket betyder, at du kan få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du vil kunne slappe af komfortabelt, uanset hvad du laver.

Men det stopper ikke her. Med de farverige LED-lys på sengens side kan du skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Disse lys er ikke kun smukke, men de tilføjer også et sjovt element til din seng.

Denne kontinentalseng er konstrueret med pocketfjedre i madrassen, som giver en fremragende støtte og tilpasningsevne. Du vil opleve en behagelig støtte, der hjælper med at absorbere stød og støj, når du bevæger dig.

Med den hudvenlige topmadras kan du forvente at få en ekstra blød og behagelig søvnoplevelse. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt betræk og er ideel for alle, der ønsker ekstra komfort og beskyttelse.

Bemærk: Sengens pakning skal være intakt for at sikre hygiejnen. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng er lavet af velour, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ og har følgende mål: 203 x 90 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med LED-stripen, der er inkluderet i pakken, er du klar til at tilføje en ekstra dimension af lys og stil til din seng. Denne LED-strip er 55 cm lang og kommer med en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm.

Ved køb af denne fantastiske seng vil du modtage en sengeramme, et sengegærde, en madras, en topmadras og en LED-strip. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gør din sengetid til en oplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæles med stil og velvære, og oplev en god nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top