vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.163 kr.

Sov som en konge og omgiv dig med luksus – oplev vores glamourøse kontinentalseng med indbygget LED-lys i smukt mørkeblå fløjl. Perfekt til dit drømmeværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873515 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i flot mørkeblå fløjl. Denne seng er ikke blot et sted at sove, men også et æstetisk og funktionelt udtryk for din stil og personlighed.

Lad os starte med stoffet – blød fløjl. Med sin tætte og jævne struktur giver fløjlssstoffet en følelse af blødhed og luksus, der er svær at modstå. Det er ikke bare behageligt at røre ved, det tilføjer også en fornemmelse af elegance og stil til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den giver dig den perfekte rygstøtte, uanset om du sidder op og læser en god bog eller ser dit yndlingsprogram på tv. Denne fleksible funktion giver dig mulighed for at skabe et rum, der opfylder dine individuelle behov og ønsker.

Men en af de mest imponerende funktioner ved denne seng er den farverige LED-strip, der omgiver den. Med et tryk på en knap kan du vælge mellem forskellige farver og skabe en atmosfære, der passer til dit humør. Lad lyset følge dig ind i drømmeland og vække din kreativitet og fantasi.

Gå ikke på kompromis med komforten – sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre. Denne teknologi giver enestående støtte og tilpasningsevne, samtidig med at den absorberer støj og vibrationer. Resultatet er en dyb og rolig søvn, der genoplader din krop og sind.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og sikrer, at du hviler komfortabelt hele natten lang. Med sin slidstærke kvalitet er den designet til at holde og give dig den bedste støtte for en god søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Kun en del af ledningen kan klippes, og USB-delen vil fortsat fungere som før. Så du kan være sikker på, at alt er sikkert og velfungerende.

Sengen kommer med en nem monteringsvejledning, så du kan få den opstillet hurtigt og nemt. Bemærk venligst, at det certificerede 5V USB-strømstik ikke er inkluderet i pakken.

Sæt prikken over i’et på dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den er både en behagelig og smuk tilføjelse, der vil give dig en helt ny oplevelse af søvn og hvile. Lev det gode liv i nat og hver nat – bestil i dag.

Scroll to Top