vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof sort

3.200 kr.

Oplev ultimativt komfort og luksus i din søvn med vores usædvanlige kontinentalseng. Unikt LED-lysdesign og kvalitetsstoffet gør dette til det perfekte valg for din drømmende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842099 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil være det ultimative fokus i dit soveværelse med sit moderne design og fantastiske funktioner.

Sengens slidstærke stof i sort udstråler enkelhed og elegance og er ikke kun behageligt, men også åndbart. Det er perfekt til at sikre en god nattesøvn uden at gå på kompromis med stil.

En praktisk sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så den passer til dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se fjernsyn, giver sengegavlen en fremragende støtte til din ryg og skaber samtidig en behagelig atmosfære.

Men det stopper ikke der. Skab en helt unik stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip. Med dette LED-lys kan du skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed og virkelig træde ind i en verden af afslapning og velvære.

Efter en lang dag fortjener du den bedste hvile, og vores kontinentalseng leverer netop det. Den er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer også støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og slidstærkt materiale, der sikrer ultimativ komfort og velvære. Det bløde stof gør, at du kan glide i drømmeland med stil og elegance.

Vi ved, at detaljerne gør forskellen, og derfor har vores kontinentalseng også en LED-strip med en længde på 55 cm. Den inkluderer en USB-forbindelse og leveres med alt, hvad du har brug for til nem installation.

Så tag springet ind i en verden af luksus og comfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør dit soveværelse til et sandt paradis og nyd hver eneste nat i en seng, der er skabt til at forkæle dig. Denne seng vil forvandle din søvnoplevelse og give din krops og sjæls hvile det fortjener. Bestil den i dag og oplev en drømmeseng, der vil ændre dit liv.

Scroll to Top