vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

2.991 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegrå stof vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og modernitet. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843051 Kategori:

Opdateret og inspirerende beskrivelse:

Inviter en følelse af luksus og komfort ind i dit soveværelse med vores unikke vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soverum til en oase af stil og ro.

Vores kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng, den er designet til at tilbyde dig den bedst mulige søvnoplevelse. Den slidstærke og åndbare stofbeklædning giver sengen et elegant og raffineret look, samtidig med at den er holdbar og let at rengøre.

Den praktiske og justerbare sengegavl er perfekt til at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se dine favoritfilm, vil gavlen give dig den perfekte støtte.

Men det er ikke alt – vores seng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en fantastisk atmosfære i dit soverum. Oplev en magisk stemning, når det svagt lys belyser rummet og skaber en beroligende effekt, perfekt til at slappe af og falde i søvn.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede madras med pocketfjedre giver en individuel støtte og tilpasning til din krop. Den absorberer støj og stød og sikrer en rolig søvn uden forstyrrelser. Og med den hudvenlige topmadras er du sikret en blød og behagelig følelse anno efternoen da.

Mærk selv den overlegne kvalitet og holdbarhed, som denne seng tilbyder. Bemærk, at emballagen ikke må åbnes eller fjernes, da det af hygiejniske årsager ikke vil være muligt at returnere madrassen. Du kan dog sætte dit personlige præg på LED-strippen ved at klippe den, så den passer perfekt ind i dit soverum. USB-strømkilde er ikke inkluderet, men vi har gjort det nemt for dig med en brugsanvisning inkluderet for hurtig og nem samling.

Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, der kommer med en sengeramme i mørkegrå stof og en madras og topmadras i hvidt og mørkegråt stof. Længden på LED-strippen er 55 cm, og den leveres med en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm. Så hvil ikke på less – denne komplette pakke indeholder alt, hvad du har brug for.

Gør din søvn til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev komforten, nyd stilen og hav en dyb og afslappende søvn hver nat. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top