vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof sort

3.111 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er vores seng det ultimative valg for komfort og elegant stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845168 Kategori:

Vil du vågne op til en drømmende nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det ultimative valg til dit soveværelse. Med sit moderne og elegante design vil denne seng fungere som et strålende fokuspunkt i rummet, samtidig med at den sikrer en uovertruffen søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et strejf af stil, men også er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter behov og nyde komforten, når du læser eller ser tv i sengen.

Det mest iøjnefaldende ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der skaber en behagelig atmosfære og lys i mørket. Dyk ned i en verden af ​​farver og opdag en ny form for afslapning og ro, mens du hviler dig.

Du kan også se frem til en forbløffende soveoplevelse takket være den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig din krop og sikrer den rette støtte og komfort, samtidig med at de effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig.

For at fuldende hele oplevelsen har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod din hud. Vær opmærksom på, at af hygiejniske grunde kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du kan dog klippe den del, der er markeret med saksesymbolet, og USB-delen vil fortsætte med at fungere som før.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør det nemt at montere. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men kan let tilsluttes for at aktivere lysfunktionen.

Gør dit soveværelse til et tilflugtssted af stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til søvn, og denne seng vil være din partner i drømmene.

Scroll to Top