vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.237 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stof i sort er denne seng det perfekte valg for en stilfuld og afslappende nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845331 Kategori:

Oplev den ultimative kombination af luksus og moderne design med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 200×200 cm. Denne seng vil være det strålende midtpunkt i dit soveværelse og give dig en dyb og behagelig søvn.

Vi har sørget for, at både udseendet og komforten er i absolut topklasse. Sengen er omgivet af slidstærkt stof, som ikke blot tilføjer elegance til rummet, men også er åndbart og holdbart. Den er designet til at give dig den bedste oplevelse, og det gælder ikke kun om natten. Sengens praktiske justerbare sengegavl sikrer fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, som giver dig mulighed for at skabe et unikt lys i mørket. Lad dig fortrylle af den beroligende atmosfære, som LED-lyset skaber i dit soveværelse.

Når det kommer til komfort, har vi ikke sparet på noget. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, som sikrer høj holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød og giver dig den bedste støtte, uanset hvordan du vender og drejer dig om natten. Topmadrassen er også hudvenlig og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være fuldt ud tilfreds med din nye seng, så denne detalje bliver aldrig et problem.

For at gøre det praktisk for dig har vi inkluderet en brugermanual for nem montering. Og selvom sengen har et USB-stik, skal du huske, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke blot en seng, men en ægte oplevelse af komfort og luksus. Vælg den perfekte nattesøvn og skab et stemningsfyldt soveværelse med vores elegante og moderne seng. Bestil den i dag og lad drømmene om en god nats søvn blive til virkelighed.

Scroll to Top