vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder sort

3.243 kr.

Oplev drømmende komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den bliver dit perfekte fristed med integrerede LED-lys og luksuriøst kunstlæder. Prøv det i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845337 Kategori:

Lad drømmene tage over, når du synker ned i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil.

Med sit slidstærke kunstlæder i sort vil denne kontinentalseng være en imponerende tilføjelse til ethvert rum. Og ikke nok med det – materialet er let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter, så du kan altid nyde en fuldstændig ren overflade.

En justerbar sengegavl tilbyder ikke kun enestående støtte til din ryg, men giver også sengen et moderne udseende og tilføjer et strejf af elegance til rummet.

Den farverige LED-strip langs sengekanten vil skabe en magisk atmosfære, når aftenen falder på. Nu kan du tilpasse belysningen efter dit humør og skabe den perfekte stemning for afdæmpet afslapning eller festlige øjeblikke.

Sidst men ikke mindst, den madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort hele natten lang. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop, absorberer bevægelse og sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Med en hudvenlig topmadras vil du føle dig forkælet og veltilpas, hver gang du lægger dig til rette.

Med et enkelt USB-stik får du også mulighed for at oplade dine enheder let og bekvemt.

Vores kontinentalseng leveres med alt hvad du har brug for til installationen.

Træd ind i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top